Over ons

Waarom De Beautykliniek?

De Beautykliniek is in 2018 opgezet vanuit liefde voor het vak. Na jarenlange ervaring is er een visie ontstaan die eigenaresse Bonita Ringelberg graag wilde uitwerken in haar eigen salon. Deze visie is ontstaan uit haar extreme perfectionisme. Wij gaan niet voor een 8… wij gaan voor een 10! Next level beautybehandelingen in een gemoedelijke sfeer is wat wij aan bieden. No pressure, No rush, tijd voor de klant en streven naar een perfect resultaat.

Naast het zijn van een beautysalon zijn wij ook een erkend leerbedrijf waar beauty specialisten in spe een vliegende start kunnen maken in hun loopbaan. Niemand is ooit te oud om te leren. Zo volgen wij altijd diverse cursussen die onszelf up-to-date houden! Wat betekent dit voor u? Win-win! Wij werken in schalen, u kunt zelf kiezen of u door een junior, medior of senior specialist word behandeld met daaraan verbonden een passende prijs.

Bovenstaand, wat onze resultaten betreft, hebben wij bereikt door jarenlange scholing en cursussen die wij ook zeker doorzetten bij zowel het personeel als het management. Trots zijn wij op de salon die wij inmiddels zijn geworden, een heuse kliniek voor huid -en nagelverbetering, met passie voor ons vak en liefde voor onze cliënten. Qua look en feel wilde ik geen huis, tuin en keuken salon zijn. Ik wilde cityvibes, kleur met een touch of luxe… om jou in te verwelkomen!

Bonita Jacey Ringelberg

Senior specialist & Owner.

Met ruim 10 jaar ervaring in de beautybranche, meerdere locaties van De Beautykliniek verder, zijn wij eindelijk geaard op het meest fijne plekje waar ik heb mogen werken. Mijn salon is uitgegroeid tot een heus begrip in ons dorp en uitgegroeid tot een team van drie man sterk waar ik onwijs trots op ben. Mijn liefde voor het vak is een van de grootste liefdes die ik gekend heb. Ik geniet ervan om jullie te laten stralen en van dienst te mogen zijn.

Mijn specialisaties zijn: Medik8, Microneedling, Chemishe peelings en BIAB.

Maxime Bogaards

Junior specialist & Assistent salon manager.

Vanaf dag één heb ik aanwezig mogen zijn bij De Beautykliniek op haar laatste locatie.
Ik ben hier begonnen als stagiaire waar ik heb mogen groeien en bloeien tot junior fulltimer!
Met mijn enthousiasme sta ik elke dag voor jullie klaar.
Ook zullen jullie mij vaak (telefonisch) treffen voor het maken van een afspraak of eventuele vragen/opmerkingen.

Mijn specialisaties zijn: Ontspanningsbehandelingen, Gellak, Wenkbrauwen en Lashlifts.

Fleur Quaedvlieg

Medior specialist & Assistent team trainer.

Sinds Augustus 2022 ben ik werkzaam bij De Beautykliniek.
Met ruime ervaring opgedaan in het zuiden van het land, waar ik vandaan kom ondersteun ik Bonita met het opleiden en uitbreiden van ons team!
Daarnaast ben ik voor minimaal 16 uur per week werkzaam als medior specialist in de salon! Ik ben een echte allrounder, naast schoonheidsspecialist ben ik namelijk ook pedicure. 

Mijn specialisaties zijn: Huidverbetering, Pedicure, BIAB, Wenkbrauwen en Lashlifts.